Share

طراحی رستوران با شیشه جمع شونده و دیوار سبز

طراحی رستوران با شیشه جمع شونده و دیوار سبز

[Total: 0    Average: 0/5]

رستوران لمون گرس  یک رستوران غیر رسمی در جاوه اندونزی است. و درنزدیکی نقاط مهم مانند کاخ ریاست جمهوری بوگور وباغ گیاه شناسی معروف بوگور، یکی از قدیمی ترین وبزرگترین باغ های گیاه شناسی درجهان قرار دارد.رستوران Lemongrass  را معمارانی چون Einstein & Associates در چاکارتا ،اندونزی با مساحت:۱۳۰۰در سال اجرا:۲۰۱۵ طراحی و اجرا نمودند

از ویژگی های این رستوران که جذابیت فراوانی به فضای داخلی ونیمه باز آن بخشیده است ترکیب رنگی زیبا با استفاده از دکوراسیون مصنوع و عناصری از جمله پوشش گیاهی و دیوار سبز با استفاده از گیاهان طبیعی است.

استفاده از آلاچیق و سکو در طراحی دکوراسیون داخلی کمک شایانی به تقسیم بندی فضا نموده است. فضای صمیمی موجود در آلاچیق طرفداران زیادی دارد. از طرفی پوشش گیاهی موجود فضایی لطیف و سرزنده برای نشست های خانوادگی وکاری تامین کرده است.

کانسپت طراحی براساس زمینه شهری آن به عنوان بهشت استوایی می باشد. دیزاین داخلی ولنداسکیپ درجهت تامین یک بهشت گرمسیری می باشد. یک معماری مدرن استوایی درترکیب با گیاهان به طور خاص و برای هماهنگی با طبیعت اطراف طراحی شده است.

طراحی پلان ساختمان براساس فضای باز صورت گرفته است. تا از مرزهای میان فضای داخلی وخارجی رها شود. رستوران به چهار فضای اصلی تفکیک شده است. فضای غذاخوری اصلی داخلی، نهارخوری درهوای آزاد، سالن غذاخوری داخلی درطبقه دوم و نهارخوری روی بام.

در اولین گام برای ورود به رستوران مشتری ها باید از میان یک راهروی باریک شبیه جنگل های استوایی عبور کنند. غنای حسی ، از طریق صدای زمزمه آی که در استخر بازتاب می پیچد ، گیاهان سبز و بوی طبیعت، تامین می گردد. مصالح طبیعی از قبیل چوب، سنگ های طبیعی، تایل های سفالی همه به عنوان یک المان طراحی هستند که محیطی گرم ودلپذیر برای تجربه غذاخوری ایجاد می کنند.

آشپزخانه طولانی، خطی و باز زمانیکه مردم وارد فضای داخلی غذاخوری می شوند به آنها خوشامد گویی می کندتا منو ونحوه پخت غذا را روئیت نمایند. دیزاین اصلی بخش نهار خوری شامل مبلمان غذاخوری برنجی و نهارخوری عمومی که با فضای باغ احاطه می گردد می باشد. به محض اینکه مردم وارد بخش غذاخوری می شوند،  موزاییک های آبی گلدار، استخر با ویژگی منعکس کننده اش، وبخش مرکز نهار خوری به آن ها خوش آمد گویی می کنند.

نوع مبلمان مورد استفاده و رنگ آمیزی آن و کاشی های سرخ رنگ مورد استفاده  با آب وهوای گرمسیری همخوانی دارد.

طبقه دوم کوچکتر از طبقه اول است تا دید وسیعی به غذاخوری طبقه اول داشته باشد. بخش اصلی نهارخوری درطبقه دوم لوستر هایی به شکل قفس پرنده دارد وموزائیک های آبی زیبایی دارد. منطقه ناهار خوری طبقه دوم هیچ مرزی را در محیط داخلی و فضای باز جدا نمی کند، و مردم را حتی به طبیعت نزدیک تر می کند. عناصر طبیعی موجود درسقف مثل بتن خام، همراه با تایل های چوبی، برای حفظ تعادل تمام رستوران قرار گرفته اند.

ترتیب کلی طرح در قسمت پشت بام، انعطاف پذیر و آزاد است و صندلی های ناهار خوری رنگارنگ برای لذت بردن از دید با شکوه غروب آفتاب، کوه و باغ در کنار رستوران، قرار دارند. وحس حضور در یک بهشت گرمسیری را به افراد می دهند.

تفکیک فضا از طریق عناصر معلق موجود در روی سقف از دیگر ویژگی های این طراحی است. این تفکیک فضایی درکفسازی نیز از طریق اختلاف رنگ صورت پذیرفته است.تنوع تم های رنگی دربخش داخلی وخارجی مشهود است.

گردآوردندگان: گروه فنی مهندسی عرش فراز

Share post:

Leave A Comment

Your email is safe with us.